svidio se ankici

Ljubav je na selu; Ivica Mušćet iz Tkona nije dobio ni jedno pismo ali jedna gospođa ga je ipak došla upoznati

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Jubilarna deseta sezona showa ‘Ljubav je na selu’ napokon je počela, a usamljena srca koja su se prijavila u novu sezonu emisije dobila su i svoja prva pisma. Iako neki od njih nisu otišli u daljnje natjecanje, čak ni oni nisu ostali ‘praznih ruku’. Jedan od njih bio je Miljenko Vrančić (36) koji živi u Zebanec Selu. Marijana se prvo uputila upravo k njemu, gdje je usput pronašla ‘pikača’, ogromnu figuru čovjeka napravljenu od sijena koji je maskota Selnice, a ujedno i kulturno nematerijalno dobro Hrvatske.

Ondje je pronašla Miljenka kojemu je morala otkriti je li dobio dovoljan broj pisama. Prije toga, farmer joj je otkrio da je jednom ženu skoro odveo pred oltar, zaručio se i nakon godinu dana odustao, taman prije vjenčanja jer, kako kaže, djevojka je bila s njim samo iz interesa.

– Tražim običnu ženu koja se neće hvalisati, biti puna sebe. Želim da mi pomogne u svemu što radim – rekao je Miljenko Marijani, a ona ga je morala razočarati i reći mu da je dobio samo dva pisma te da ne prolazi dalje u emisiju, pišu 24sata.

Na otoku Pašmanu, u Tkonu, Marijanu je dočekao Ivica Mušćet (56) i njegovi prijatelji koji su je ugostili i otkrili joj da Ivici treba ‘normalna ženska koja voli raditi, pojesti, popiti i zapjevati’, a prišapnuli su joj i da više brine za druge nego za sebe te da je zbog toga još uvijek sam.

– Imao sam neke veze, ali nisu uspjele jer nisu htjele doći k meni na selo, a ja nisam htio otići odavde jer nisam želio ostaviti mamu – objasnio je Ivica, od milja zvani Đovani. Marijana je i njega morala rastužiti jer nije dobio nijedno pismo, no onda mu je ipak ‘raškrinula’ tamne zavjese i pred njega dovela gospođu Ankicu kojoj se Ivica odmah svidio i poželjela ga je upoznati.

Marko Skelin (61) iz Drniša nasjeo je na Marijaninu smicalicu nakon što ga je nazvala i rekla mu da nije dobio nijedno pismo, dok je Jovanu Karapandži (31) iz Mlake Antinske javila da mu stiže u goste jer je prošao dalje.

Na kraju je ‘Amorova vila’ ipak odlučila otkriti Marku da je prošao dalje, a on ju je iznenadio svojim odgovorom.

– Ajme, odlično, sad se osjećam kao da imam 25 godina, a ne 60! Letjet ću kao lastavica – sretan je bio Marko. Farmera Josipa Krizmanića (68) bolest je spriječila da nastavi sudjelovati u daljnjim emisijama iako je dobio dovoljan broj pisama, a Marijana je odlučila sva njegova pisma sačuvati i dati mu ih kada ozdravi.

Kristijan Vrban (39) iz Belice kraj Čakovca Marijani je morao odgovoriti na škakljiva pitanja. ”Zašto se nisi oženio dosad?”, pitala ga je Marijana, a on joj je objasnio da ga je posljednja djevojka ostavila, ali nikad mu nije rekla zbog čega. Marijana mu je morala priopćiti da nije dobio dovoljan broj pisama za prolazak dalje, ali dobio je nekoliko utješnih pisama koja će mu možda donijeti ljubav.

Voditeljica je nastavila zvati farmere telefonski, a na red su došli Dragan Ljiljak (35) iz naselja Veliki Obljaj pokraj Gline te Ljubo Bebić (67) iz sela Desne kraj Metkovića. I dok je Draganu brzo rekla da je prošao, Ljubu je pokušala zeznuti, no on se nije dao smesti. ‘

– Ne možeš mi reći da nisam prošao dalje kad sam sanjao da jesam! Ja sam vidovit, draga moja. Ja imam broj službe za potrese i ja ih nazovem kad će biti potres – objasnio joj je Ljubo pa mu je na kraju ipak morala otkriti da je prošao dalje.

Pavo Štivić (36) iz Babine Grede dočekao je Marijanu te joj otkrio da zamišlja djevojku koja je poštena i iskrena crnokosa, no iako je dobio dva pisma, to nije bilo dovoljno da prođe dalje u emisiji.

Željko Bilić (42) iz Bala te Boris Kolesarić iz Poreča također su dobili telefonske pozive voditeljice, a obojici je otkrila da su prošli dalje te da ih čeka na zakazanom mjestu kao i ostale farmere koji su dobili dovoljan broj pisama.

Kad je Marijana stigla, momci su se opustili, a mlađi farmeri komentirali su najstarije – Marka i Ljubu. ”Njih dvojica najstarijih su najotkačeniji, ne možemo od njih doći do riječi!’, smijali su se dečki.

Marko je Marijani otkrio da je bio oženjen 17 godina i da mu je žena umrla prije 18, no tek je sada odlučio ponovno vjerovati u ljubav. Ljubo joj je pak rekao da on nije Ljubo nego Ljubav te da se nikad nije ženio zbog jedne žene’.

– Volio sam jednu ženu previše, a nisam znao da je volim dok me nije ostavila. Volio sam je 40 godina, udala se nakon što me ostavila, a danas je tužna udovica – otkrio je Ljubo svoju tužnu ljubavnu priču. Farmeri su zatim napokon dobili sva svoja pisma.

– Ja sam sa svojima prezadovoljan, iskusne su. Stara koka, masna juha! – komentirao je Ljubo svoje dame koje su mu poslale pisma.

I ostali farmeri bili su zadovoljni pismima i fotografijama koje su im njihove dame poslale, jedino je Dragan imao komentar. ‘

– Zadovoljan sam i ja, ali javile su mi se nešto starije žene, prigovorio je dodavši kako se nadao da će mu pisati mlađe djevojke od kojih 30, a ne 40 godina, pišu 24sata.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar