Ministrica Murganić o stravi u Pagu: “Zgranuti smo, užasno mi je žao djece, šaljemo hitnu inspekciju na Pag”

Otac je s prvog kata kuće u Pagu bacio četvero svoje malodobne djece. Najmlađe dijete ima 3 godine, a najstarije 8. “Pokušavamo dobiti sve informacije, najvažnije je sada zdravstveno stanje djece”, prva je reakcija ministrice Murganić koja na Pag šalje hitan inspekcijski nadzor, piše N1.

“Zgranuti smo, užasno mi je žao djece, ne mogu vjerovati da se to može dogoditi djeci. Oni su na Pag došli s područja virovitičkog Centra za socijalnu skrb, prema prvom kontaktu nije bilo naznaka o agresivnosti od strane oca. Pozabavit ćemo se ovim strašnim slučajem, dat ćemo informacije koliko smijemo i koliko možemo. Poslat ćemo hitan inspekcijski nadzor, kazala je ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić.

Podsjetimo, jutros u 06,47 sati policija je primila saznanja da je muška osoba u Pagu sa prvog kata obiteljske kuće, bacila svoje četvero malodobne djece.

Na mjesto događaja su žurno upućeni policijski službenici, kao i djelatnici HMP-i Pag i Novalja koji su djeci odmah pružili prvu pomoć.

Djeca, starosti 3, 5 7 i 8 godina, su potom kolima HMP-i prevezena u Opću bolnicu Zadar na daljnju obradu.

Djeca su trenutno u obradi, kazao je za N1 Željko Čulina, ravnatelj bolnice u Zadru. Dvoje djece je teže ozlijeđeno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...