Mladen Grdović nije se pojavio na konferenciji o vlastitom humanitarnom koncertu

Mladen Grdović održat će 15. veljače koncert u dvorani Krešimira Ćosića povodom 40. obljetnice rada. Tim povodom jutros je u hotelu Kolovare održana konferencija za medije na kojoj se Grdović, unatoč najavi, nije pojavio. Jedan od organizatora Željko Petreš, najavio je da će  na koncertu će gostovati Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Ivan Zak, Maja Šuput, Ivana Kovač, Mia Dimšić, Učiteljice i klapa Munita.

Sve su to izvođači koji su surađivali s njim ili su na njegovo inzistiranje pozvani da budu gosti. Reći će netko da nema Zadrana, no imali smo na prethodna dva koncerta sve one Zadrane koji su ostvarili neku suradnju sa Mladenom. On je zaista pjevač čije su pjesme postale hitovi, svjedoci smo da starija generacija pomalo prirodno odlazi, rekao je Petreš.

Ono što još nismo istaknuli je da će dio prihoda dakle biti upućen u humanitarne svrhe, tu imamo tri zadarske udruge, za koje smo se odlučili da ćemo im pomoći; Dom za odrasle Sv. Frane, Udruga za autizam Zadar i Udruga za zaštitu životinja iz Zadra. To je na neki način bila i Mladenova želja i mi smo se složili. Tako da će jedan dio sredstava biti upućen tim udrugama i nadam se da će im to pomoći u radu jer ovako gledajući malo po nekim podacima zaista su to udruge kojima je pomoć potrebna, rekao je Petreš, dodajući da je do sada prodano oko 2000 ulaznica.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...