Cestitka_Uskrs

Modrić će morati biti u puno boljem izdanju u srijedu u El Clasicu

Luka Modrić nije odigrao jednu od svojih najboljih utakmica u dresu Reala ove nedjelje protiv Alavesa, no nitko mu to neće zamjeriti ako zablista na terenu u srijedu u okršaju s Barcelonom.

Naš 33-godišnji reprezentativni kapetan u posljednje vrijeme podigao je svoju formu, a novi trener Santiago Solari gurnuo ga je prema naprijed i smanjio mu obrambene zadatke pa su na poziciji ‘desetke’ stigli golovi i asistencije, nešto slično kao i u Dalićevoj izabranoj vrsti.

Modrić je u četvrtak odmarao u Kupu protiv Girone, a ove nedjelje nije odigrao jednu od svojih najboljih utakmica u Primeri u dvoboju s Alavesom kojeg je Real doduše s lakih 3:0 pretvorio u pobjedu.

‘Nije to bio Luka kojeg poznajemo, igrač koji je uvijek u središtu kreacije igre. Ovaj put sjaj njegove igre pripao je drugima,’ piše dnevnik Sport.

‘Osrednji. Počeo je neprecizno, ali završio uspješnim vođenjem Realovih napada,’ nešto je blaži u kritikama dnevnik Marca.

S obzirom da u srijedu igraju Barcelona i Real u prvoj utakmici Kupa kralja, ovaj nastup našeg veznjaka brzo će se zaboraviti, a ako bude odlučujući faktor na Camp Nouu, svi će se brzo sjetiti zašto je proglašen najboljim nogometašem svijeta…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...