Nožem je izbo iznad ključne kosti i po licu, automobilom slomio rebra, potkoljenicu… Biograđaninu će se suditi za ubojstvo u pokušaju

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru podiglo je pred Županijskim sudom u Zadru optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1950.) zbog počinjenja kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju.

“Okrivljenika se tereti da je 23. prosinca 2018. u 9,45 sati ugledao 67-godišnju suprugu na ulici u Biogradu na Moru i osobnim automobilom kojim je upravljao udario ju u predjelu nogu pri čemu je ona pala na tlo nakon čega je okrivljenik automobilom prešao preko nje. Oštećenica se podigla i uz pomoć susjeda prešla ogradni zid dvorišta jedne kuće gdje ju je okrivljenik sustigao i, tereti ga se, nožem joj zadao ubode iznad desne ključne kosti i desne strane lica. Oštećenica je uslijed pregaženja automobilom zadobila teške i po život opasne ozljede (prijelom lijeve lopatice, prijelom šestog do devetog rebra lijevo s posljedicom pneumotoraksa na desnoj strani, prijelom desne potkoljenice i lacerokontuznu ranu lijeve potkoljenice)”, stoji u priopćenju DORH-a.

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru od 23. prosinca 2018., a u optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...