odlično

Objavio poruke; Doris poručila suprugu: “Pokupi baš sve stvari i stavi ih u kofer”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Otkako se glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (30) vratila poslu na Narodnom radiju, njezin suprug Boris Rogoznica (31) glavni je u kućanskim poslovima. Preuzeo je obveze, a kako bi Doris bila sigurna da je sve u najboljem redu, šalje Borisu poruke s popisom što sve treba napraviti tijekom dana.

Znači: staviti sušiti robu, odvesti Donata, kupiti cipele i čarape, Ritu odvesti veterinaru. Kad se vratiš doma staviti peći batke s krumpirima, mrkvom i ostalim povrćem i za to vrijeme opeglati sve što je već suho u košari. Staviti sve, sve, sve stvari koje su na tabureu i oko njega u kofer. Pokupiti s kvake od vrata košulje i moju crnu haljinu i uzeti iz ormara svoj crni sako. I doći po svoju voljenu ženicu u 12:30 ispred Narodnog radija. Može? – napisala mu je Doris za Valentinovo te napomenula nek ne zaboravi nešto.

Inače, par je u braku od 2013., a zajedno imaju Donata (5) i sedmomjesečnu Gitu. Boris ponekad na društvenim mrežama objavi video kako zafrkava suprugu pa je nedavno objavio snimku na kojoj je pomaknuo kazaljke na satu i uvjerio Doris da kasni na posao, piše 24 sata.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar