Objavio poruke; Doris poručila suprugu: “Pokupi baš sve stvari i stavi ih u kofer”

Otkako se glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (30) vratila poslu na Narodnom radiju, njezin suprug Boris Rogoznica (31) glavni je u kućanskim poslovima. Preuzeo je obveze, a kako bi Doris bila sigurna da je sve u najboljem redu, šalje Borisu poruke s popisom što sve treba napraviti tijekom dana.

Znači: staviti sušiti robu, odvesti Donata, kupiti cipele i čarape, Ritu odvesti veterinaru. Kad se vratiš doma staviti peći batke s krumpirima, mrkvom i ostalim povrćem i za to vrijeme opeglati sve što je već suho u košari. Staviti sve, sve, sve stvari koje su na tabureu i oko njega u kofer. Pokupiti s kvake od vrata košulje i moju crnu haljinu i uzeti iz ormara svoj crni sako. I doći po svoju voljenu ženicu u 12:30 ispred Narodnog radija. Može? – napisala mu je Doris za Valentinovo te napomenula nek ne zaboravi nešto.

Inače, par je u braku od 2013., a zajedno imaju Donata (5) i sedmomjesečnu Gitu. Boris ponekad na društvenim mrežama objavi video kako zafrkava suprugu pa je nedavno objavio snimku na kojoj je pomaknuo kazaljke na satu i uvjerio Doris da kasni na posao, piše 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...