Patrick Stewart otkrio nove detalje o svom povratku u “Zvjezdane staze”

Vrlo je malen broj ljudi kojima Jean-Luc Picard nije najdraži ili drugi najdraži kapetan iz ‘Zvjezdanih staza’, pa ne čudi da oduševljenje raste svaki put kad Patrick Stewart progovori o seriji u kojoj će glumiti krajem 2019.

Obožavatelji ‘Zvjezdanih staza’ prošle su godine saznali kako na CBS All Access stiže niz novih serija vezanih uz njihovu omiljenu franšizu.

Među spomenutima je bila i nova serija s jednim od najpopularnijih kapetana – Jean-Lucom Picardom – kojeg tumači Sir Patrick Stewart.

Slavni glumac nedavno je gostovao u britanskoj emisiji ‘The Graham Norton Show’ gdje je otkrio neke nove detalje u vezi buduće znanstvenofantastične serije. Osim što će ponovo glumiti Jean-Luca Picarda, Patrick Stewart bit će i izvršni koproducent.

Patrick Stewart također je otkrio i da će se serija događati točno 19 godina nakon radnje epizode ‘Sve dobre stvari’ koja je emitirana sredinom 1994. To bi značilo, prema kalendaru ‘Zvjezdanih staza’, da je radnja smještena u 2389., dvije godine nakon uništenja planeta Romulusa.

Sigurni smo kako će s vremenom biti otkriveno sve više zanimljivih detalja o povratku legendarnog Jean-Luca Picarda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...