Pogledajte koja je najslušanija pjesma na YouTube-u u Hrvatskoj; Pjeva o Chivasu, ljubavi i kurvama

Prema podacima na YouTubeu, Hrvati na toj platformi trenutno najviše slušaju pjesmu turbo folk zvijezde Seke Aleksić “Zakuni se u kurvu”.

Spot za tu pjesmu izašao je prije šest dana i prikupio je više od 2.8 milijuna pregleda od kojih je, izgleda, velik broj bio iz Hrvatske.

Drugi hit prema trendingu u Hrvatskoj je još jedna pjesma eksplicitnog naziva – izvođači su KUKU$ x FOX, a naslov pjesme je “Oće k***c”.

Tek na trećem mjestu našao se hrvatski izvođač, i to je riječ o mladom Roku Blaževiću s pjesmom “The Dream” i njegovoj pobjedničkoj izvedbi na Dori.

Četvrta je Severina i njen hit s novog albuma, pjesma “Mirna”, a onda opet na red dolazi jedan folk hit – Cvija X MC Yankoo s pjesmom “Ista si ko sve”.

Nakon toga Hrvate je najviše zanimala snimka s posljednjeg ispraćaja kralja narodne glazbe, Šabana Šaulića.

U top 10, osim Severine i pobjedničkog nastupa na Dori, našao se jedino Tonči Huljić s obradom Oliverovog hita “Dva put sam umra”, no nakon toga redaju se samo naslovi poput Kija “Amorova strela”, zatim emisija srpskog reality showa “Zvezde Granda”, Milan Stanković “Brane mi te” i tako dalje…

Zaključak je očigledan – Hrvati vole i redovito slušaju turbo folk, piše Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...