Poslije razorne bure, dobre vijesti; Evo kada će temperature najviše rasti

Na Jadranu će puhati umjerena do jaka bura s olujnim udarima, a prema kraju dana će oslabjeti. U utorak će puhati povremeno umjeren sjeverozapadnjak, u srijedu prolazno umjerena do jaka bura, a tijekom četvrtka će okrenuti na jugo. Temperatura zraka u osjetnom porastu, osobito najviša dnevna.

U Dalmaciji pretežno, a na sjevernom Jadranu i na kopnu djelomice sunčano. U noći i ujutro uz više oblaka ponajprije u središnjim predjelima i u gorju moguće ponegdje slabe oborine. Vjetar većinom slab, a u gorju i unutrašnjosti Dalmacije umjeren do jak sjeveroistočni, predviđa DHMZ za ponedjeljak.

Na Jadranu će puhati umjerena do jaka bura s olujnim udarima, a prema kraju dana će oslabjeti. Najniža jutarnja temperatura zraka od -6 do -1, na Jadranu od 1 do 5, a najviša dnevna većinom između 4 i 9, na Jadranu 9 i 14 °C.

Na kopnu u utorak djelomice, a u srijedu i u četvrtak pretežno sunčano, kada će ujutro mjestimice biti i magle. VJetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u utorak mjestimice i sjeverozapadni, a u četvrtak će zapuhati jugozapadnjak. Na Jadranu pretežno sunčano, u utorak mjestimice uz umjerenu naoblaku.

U utorak će puhati povremeno umjeren sjeverozapadnjak, u srijedu prolazno umjerena do jaka bura, a tijekom četvrtka će okrenuti na jugo. Temperatura zraka u osjetnom porastu, osobito najviša dnevna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...