Poslušajte komentar gradonačelnika Branka Dukića na horor s Paga

Rano jutros pobješnjeli muškarac u Pagu s prvog kata obiteljske kuće bacio je svoje četvero malodobne djece. Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski službenici, kao i djelatnici HMP-i Pag i Novalja, koji su djeci odmah pružili prvu pomoć. Djeca su potom vozilima HMP-i prevezena u Opću bolnicu Zadar na daljnju obradu.

Sedmogodišnjakinja koja je najteže ozlijeđena prebačena je u međuvremenu u Zagreb. Odvezli su je sanitetskim vozilom, jer zbog komplikacija nije bio preporučen prijevoz Vladinim zrakoplovom. Ona, podsjetimo, ima ozljede glave i grudnog koša te je stavljena na respirator.

Godinu dana starija sestra je pri svijesti te sutra ide na operaciju.

Komentar na slučaj koji je zgrozio ne samo Hrvatsku, već i cijeli svijet te je o njemu izvijestio čak i The New York Times, zatražili smo od Branka Dukića, gradonačelnika Zadra, inače liječnika po struci.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...