Praznik košarke; 40-ak ekipa veterana stiže u Zadar

Košarkaški masters veterana i u svom petom izdanju okupit će 40-ak ekipa europskih veterana i veteranki. Turnir se od 22. do 24. ožujka igra u ŠC Višnjik, a zbog prijašnjih izdanja ljubitelji loptanja pod obručima s pravom mogu očekivati pravi praznik košarke.

Veterani iz Litve, Slovenije, Makedonije, Srbije, Crne Gore i BiH na turniru će igrati u sedam dobnih kategorija: muškarci 35+, 40+, 45+, 50+ i 55+ te žene 35+ i 45+. Utakmice će se igrati po FIBA pravilima, u trajanju 4×8 minuta.

U svim kategorijama biti će podijeljeni pehari i medalje za prva tri mjesta, dok će posebna priznanja dobiti MVP i najbolji strijelac, isto tako po kategorijama. U pet dvorana Višnjika tijekom tri dana ljubitelje košarke očekuje više od 80 utakmica košarkaških majstora.

Košarkaški Masters veterana organizira zadarska tvrtka S-Event. Peto izdanje turnira izvrstan je uvod u još jednu godinu bogatu košarkaškim uzbuđenjima u Zadru. Rujan je rezerviran za šesto izdanje Zadar Basketball Tournamenta koji će ponovno pokazati zašto je riječ o najjačem pripremnom košarkaškom turniru u Europi.

Zadnji rok za prijavu ekipa na V. Košarkaškom mastersu veterana je do 15.2.2019. a prijaviti se možete na [email protected].

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...