Predsjednik Reala Florentino Perez igra se sa strpljenjem Luke Modrića?

Igrači Real Madrida osvojili su Zlatnu loptu u posljednje tri sezone. Jako smo zadovoljni zbog Modrića, zbog njegovog nogometa i onoga što predstavlja’, rekao je 71-godišnji Perez u razgovoru za tjednik France Football objavljenom u ponedjeljak.

Modriću ugovor istječe u ljeto 2020. godine, a prošlog mjeseca je rekao kako bi ga htio produžiti i ostati još koju godinu u Madridu. U kolovozu su kapetan hrvatske reprezentacije i uprava Reala usmeno dogovorili obnovu ugovora no od tada nije napravljen konkretan pomak.

Modrić, koji je u krajem prošle godine osvojio nagradu Zlatna lopta za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini, više je puta rekao da igračku karijeru želi završiti u Real Madridu.

Prije njega je Zlatnu loptu osvajao Cristiano Ronaldo, 34-godišnji bivši napadač ‘kraljevskog kluba’ koji je ljetos otišao u Juvenstus, piše tportal.hr.

Perez je rekao kako će klub nastaviti dovoditi mlade igrače. Ove zime je doveden samo jedan igrač, 19-godišnji ofenzivni vezni Brahim Díaz iz Manchester Citija dok je klub napustio treći vratar 32-godišnji Kiko Casilla.

‘Imamo najbolju momčad na svijetu, a titule to potvrđuju’, izjavio je Perez čija je momčad osvojila Ligu prvaka u posljednje tri godine.

‘Nećemo trošiti samo kako bi smo trošili. Godinama sam čitao i slušao kako Real Madrid treba dovesti ‘devetku’ dok stvarnost pokazuje da je Karim Benzema najbolji napadač na svijetu. Dovodimo mlade. jako mlade igrače koji će biti protagonisti u budućnosti. Poput Viníciusa’, dodao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...