Prekrasan par čeka bebu, no početak nije bio idiličan; “Zaklat ću te ako se udaš za Srbina”, prijetio je Antoniji otac

Nogometni vratar Danijel Subašić (33) i njegova partnerica Antonija Bozzo (33) jučer su prošetali centrom Zagreba gdje je fotoreporter zabilježio njezin trudnički trbuščić.

Prekrasna je ovo vijest za mladi par koji je u vezi već 17 godina. Antonia je pedagoginja s diplomom Filozofskog fakulteta u Zadru, s Danijelom već dugo živi u Monacu, a imaju i dvije mačke koje obožavaju i često objavljuju na društvenim mrežama.

No, početak veze ovog prekrasnog para nije bio nimalo lak i bezbrižan. Štoviše, njihovoj ljubavi protivili su se njihovi najbliži.

Zadarska policija istražnom je sucu Županijskog suda 2007. godine privela Antu Bozzu zbog prijetnji smrću, točnije klanjem, kćeri ako se uda za Danijela Subašića, tada vratara NK “Zadar”.

Bozza je uz verbalne prijetnje, kćeri poslao i pismene u kojoj jasno poručuje da će ju ubiti ako se uda za nogometaša srpske nacionalnosti.

Negodovanje gnjevnog oca zbog kćerine veze sa zadarskim vratarom je kulminiralo je u obiteljskoj kući u Islamu Latinskom, gdje je izgubio živce i za svoju kćer rekao da će je “zaklati” ako se uda za Danijela.

Djevojka je pomoć potražila u obližnjoj ambulanti, a liječnica je o cijelom slučaju obavijestila policiju.

Ni Subašić ni Antonija nisu tom prilikom željeli medijima dati izjave, samo su naglasili da se nalaze u vrlo teškoj situaciji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...