Prijetnje Loreni, njezinoj majci i sestri slao je – maloljetnik

U prostorijama zadarske policije nalazi se osoba koja se dovodi u vezu s prijetnjama upućenima putem društvenih mreža, rekla je Sonja Šimurina, službenica za odnose s javnošću zadarske policije.

Maloljetnik (17) je priveden zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje putem društvenih mreža. U tijeku su izvidi tijekom kojih ćemo utvrditi činjenice, rekao je Boro Mršić, načelnik krim policije u PU zadarskoj, donosi N1.

Upitan je li maloljetnik povezan s Darkom Kovačevićem Daruvarcem, Mršić kaže kako policija do sada nije utvrdila povezanost maloljetnika bilo s kojim počiniteljem drugih kaznenih djela.

“Po zaprimljenoj prijavi policija je poduzela sve aktivnosti u svezi zaštite obitelji. I dalje ćemo poduzimati takve radnje”, dodao je.

Podsjetimo, majka mlade Zadranke, koju je premlatio Darko Kovačević Daruvarac na društvenim je mrežama podijelila jezivu prijetnju smrću cijeloj obitelji koju je uputio nepoznati pošiljatelj koji se potpisao kao prijatelj Daruvarca.

Majka je odmah cijeli slučaj prijavila policiji.

U screenshotu koji je objavila majka djevojke prijeti se smrću cijeloj obitelji, te da neće moći slobodno hodati gradom.

Prijetnja je Loreni stigla jučer nešto prije 18 sati na Instagramu.

“Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući – tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati…”, stoji među ostalim u prijetnji.

Darku Kovačeviću Daruvarcu u nedjelju istječe pritvor. Budući da je Kovačević nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja djevojke, do pravomoćnosti presude u pritvoru može ostati najdulje jednu šestinu istražnog zatvora, što je mjesec dana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...