Provedite Valentinovo u HNK Zadar; Arijana Čulina stiže s hitom “Varaš ga, ne ostavljaš ga”

U mjesecu ljubavi posjetitelje HNK Zadar očekuje bogat i raznovrsan program. Provjerite što donosi veljača u HNK Zadar. Program u privitku!

Provedite Valentinovo u HNK Zadar

U četvrtak , 14. veljače u 20 sati razveselite vama dragu osobu novim hitom Arijane Čuline – Chanson-cabaret – Varaš ga, ne ostavljaš ga! (šansona, smij i ljubavni grij) u izvedbi Arijane Čuline i Mirelle Meić uz pratnju pijanista Karuze.

“Namijenjena je ženama svih generacija, a muškarcima je naprosto obvezna” Arijana Čulina.

Cijena ulaznice iznosi 60,00 kuna, a ulaznice su u prodaji od 8. veljače na blagajni HNK Zadar.

U ponedjeljak, 18. veljače u 20 sati u HNK Zadar gostuje Kazalište Planet Art s hit komedijom o poslovnom svijetu, Velika zvjerka autora Roger Rueffa u režiji Slavice Knežević. Sve što ste oduvijek trebali znati o biznisu, a nisu vas naučili otkrit će vam izvrstan glumački trojac: Marko Torjanac, Luka Dragić i Slavko Juraga.  Predstava je u dramskoj pretplati i slobodnoj prodaji

Za sve koji su propustili novu hit predstavu HNK Zadar, Tarzan autora Roka Vičnika rokgrea i u režiji Matjaža Latina pogledajte izvedbu u srijedu, 20. veljače s početkom u 20 sati.

U ponedjeljak, 25. veljače s početkom u 20 sati u HNK Zadar gostuje nagrađena predstava Zagrebačkog gradskog kazališta komedija, Opet on Timur Vemesa u režiji Marka Jurage s Draženom Čučekom u glavnoj ulozi. Predstava je u dramskoj pretplati i slobodnoj prodaji.

Predstava Snajper autora Damira Karakaša, nastala u koprodukciji Drame plus i HNK  Zadar te u režiji Vinka Radovčiča na programu je u petak, 28. veljače u 20 sati. Premijerno je izvedena na 24. Zadarskom kazališnom ljetu 2018. uz odlične reakcije publike i medija. Predstava je u studentskoj pretplati i u slobodnoj prodaji.

U srijedu, 6. veljače predstava  HNK Zadar, „Balon“ Mate Matišića u režiji Zorana Mužića gostuje u Ink- Gradsko kazalište Pula, a 15. veljače predstava HNK Zadar, „Tarzan“ gostuje na 15. Virovitčkom  kazališnim susretu- Virkas!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...