Cestitka_Uskrs

Sedmogodišnja djevojčica s Paga je u najtežem stanju, ima ozljede grudi i prsnog koša

U zadarskoj bolnici jutros je održana konferencija za medije na kojoj su liječnici dali nove informacije o djeci koju je jutros s prvog kata kuće u Pagu bacio njihov otac, 54-godišnji J. R.

“Dvoje djece je vrlo teško povrijeđeno. Tu su dvije curice od 7 i 8 godina. One su odmah smještene u Jedinicu intenzivnog liječenja”, rekao je ravnatelj zadarske bolnice, Željko Čulina.

“Dvije djevojčice starosti 7 i 8 godina su na jedinici intenzivnog liječenja. Jedna je stabilno i pri svijesti i sutra će na operaciju. Druga, 7- godišnja, je teže ozlijeđena, nije stabilizirana. Ima brojne ozljede glave i grudnog koša. Ona je na mehaničkoj ventilaciji. Kad se stabilizira možda ćemo je prebaciti na Rebro”, rekao je jedan od liječnika.

“Drugo dvoje djece je stabilno, nisu ugroženi. Ali dječak je zadobio tešku tjelesnu ozljedu. Još je u obradi”, rekao je drugi liječnik.

“Majka je došla u bolnicu u pratnji socijalne službe, pogledala svoju djecu, u šoku je. Što će dalje biti nije u našoj nadležnosti. Mi ćemo joj osigurati da ona može biti pored svoje djece. Cilj je da se djeca što prije oporave”, rekao je ravnatelj bolnice.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...