Šprajc o Dragiću: “Želimo da se i s njim netko igra i žigoše ga upaljačem gdje mu najviše paše”

Učenik prvog razreda Ekonomsko-birotehničke škole doslovno je sa slovom “U” žigosao jednu učenicu i učenika koji s njim idu u razred. I to tijekom nastave sa zagrijanim upaljačem čiji vrh ostavlja otisak slova U. Djevojka je zadobila dvije opekline na ruci, a mladić – na vratu.

Njihovi roditelji slučaj su  prijavili policiji dok ravnatelj škole kaže kako je to bila obična dječja igra, citiram: “to je bilo samo prislanjanje vrućeg upaljača”, veli simpatični ravnatelj Jozo Dragić inače član zadarskog HSP-a Ante Starčević koji je u gradskoj vlasti koalicijski partner HDZ-a.

“Počinitelj je odmah priznao da je učinio incident ali bez umišljanja bilo kakvog ili ozlijeđivanja ili iživljavanja. Ono si to smatral da je dječija igra”, kazao je ravnatelj.

“Pa i Gospodinu Dragiću je to očito dječja igra, lijepo je kad je ravnatelj škole pun razumijevanja za dječje ustašluke pa mu od sveg srca želimo da se i s njim netko tako igra i žigoše ga upaljačem gdje mu najviše paše”, komentirao je u RTL Direktu Zoran Šprajc.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...