prijetnje putem instagrama

U tijeku je privođenje muškarca koji je Loreni napisao da će biti ubijena

Arhiva AZD/Ilustracija

U tijeku je privođenje osobe koja je sinoć putem društvenih mreža prijetila 18-godišnjoj žrtvi Darka Kovačevića Daruvarca.

“U policijske prostorije privodi se osoba koja se dovodi u vezu s prijetnjama upućenim preko društvenih mreža”, potvrđeno nam je u PU zadarskoj.

Podsjetimo, Darko Kovačević zvan Daruvarac, koji je 10. siječnja u Zadru nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke, u nedjelju će biti pušten na slobodu.

Djevojka je sinoć putem Instagrama zaprimila prijeteću poruku koju prenosimo u cijelosti: ‘Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući – tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku. Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imat ćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije ‘živčani slom’. Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro.

Prijatelj od Daruvarca, poz’.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar