U tijeku je privođenje muškarca koji je Loreni napisao da će biti ubijena

U tijeku je privođenje osobe koja je sinoć putem društvenih mreža prijetila 18-godišnjoj žrtvi Darka Kovačevića Daruvarca.

“U policijske prostorije privodi se osoba koja se dovodi u vezu s prijetnjama upućenim preko društvenih mreža”, potvrđeno nam je u PU zadarskoj.

Podsjetimo, Darko Kovačević zvan Daruvarac, koji je 10. siječnja u Zadru nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke, u nedjelju će biti pušten na slobodu.

Djevojka je sinoć putem Instagrama zaprimila prijeteću poruku koju prenosimo u cijelosti: ‘Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući – tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku. Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imat ćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije ‘živčani slom’. Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro.

Prijatelj od Daruvarca, poz’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...