Uhvaćen serijski provalnik; Provaljivao u kuće na benkovačkom području i krao alat

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više provala i krađa na benkovačkom području.

Tako ga se sumnjiči da je u studenom prošle godine u Bjelini provalio u kuću 54-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio motornu pilu, bušilicu, brusilicu i alat, te da je u prosincu u Gornjim Biljanima provalio u kuću u vlasništvu 45 i 67-godišnjeg vlasnika, odakle j otuđio pršut i motornu pilu.

Dalje da je krajem 2017. godine u Donjem Kašiću provalio u kuću 63-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio dvije bušilice, dvije brusilice i drugi alat, te  u Donjim Biljanima provalio u kuću 67-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio bušilicu, ubodnu pilu i drugi alat.

Također ga se sumnjiči da je u listopadu prošle godine u Bjelini iz kuće 54-godišnjeg vlasnika otuđio motornu pilu i kosilicu.

Većina otuđenih predmeta je pronađena i vraćena vlasnicima, a protiv 45-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnose kaznene prijave zbog teške krađe i krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...