Veliki Cain uoči povratka hvalio Miočića, ali zaključio: “Ne zaslužuje odmah revanš”

Nadolazećeg ponedjeljka, točnije od 3 sata ujutro, u oktogon se nakon dvije i pol godine izbivanja vraća po mnogima najbolji MMA teškaš svih vremena – Cain Velasquez. On će se u Phoenixu, na premijernom UFC on ESPN 1 eventu, ogledati protiv “Predatora” Francisa Ngannoua.

Kao bivšeg prvaka i jednog kojeg mnogi i dalje vide na tom mjestu novinari su ga pitali za aktualni situaciju na vrhu teškaške divizije. Njegov kolega i prijatelj Daniel Cormier je prvak, nakon što je prošle godine nokautirao Stipu Miočića u meču za titulu. Stipe kao rekorder po broju obrana titula pokušava dogovoriti revanš, no Cormier mu to, zasada, ne dozvoljava. Štoviše, traži da se najprije bori protiv nekog, prije nego mu omogući revanš. Slično je mišljenja i Cain, koji doduše iznimno cijeni borca hrvatskih korijena, piše Gol.

“Stipe je iskoristio svoju priliku kada je trebao. Pobijedio je koga je trebao i skidam mu kapu za momke koje je pobijedio. On je veliki šampion. Znao sam da će biti dobar od trenutka kada sam ga vidio, a pratim ga tijekom cijele karijere”, rekao je Cain, pa poručio da Stipe mora zaraditi novu priliku za titulu.

“Bio sam uvjeren da će Daniel pobijediti u njihovom dvoboju. Jednostavno mu Stipe odgovara kao borac. Iako je bio prvak i postao je rekorder po broju obrana titula prvaka, to ne znači da može odmah dobiti priliku vratiti pojas.”

Cain Velasquez mogao bi vrlo lako biti idući suparnik Stipe Miočića, pogotovo ako u ponedjeljak pobijedi Francisa Ngannoua. Mnogi su to zazivali još kada je Stipe bio prvak, ali tada je u igru upao Cormier i iskoristio priliku da postane dvostruki UFC prvak. Bit će zanimljivo vidjeti rasplet cijele situacije nakon borbe Caina i Ngannoua.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...