Vinko Petković zbog osobnih razloga napustio NK Zadar

Nogometni klub Zadar i Vinko Petković sporazumno su raskinuli ugovor na zahtjev igrača. 23-godišnji šibenski napadač u Zadar je stigao prije godinu dana, a za klub je odigrao je 22 utakmice i postigao 12 golova. Najviše će se, naravno, pamtiti ona dva za preokret protiv Vala u Kaštelima i pobjedu 1:2 kojom je Zadar izborio plasman u Drugu HNL.

– Došlo je vrijeme za rastanak, nažalost, nešto ranije nego što sam očekivao, ali to je nogomet i takav je život nas profesionalnih sportaša. Odlazim iz Zadra zbog osobnih razloga, a vrijeme provedeno ovdje ću zauvijek pamtiti kao jedno lijepo razdoblje, u kojemu sam ostvario zasad najveći uspjeh u svojoj karijeri, bio prvi strijelac 3. HNL jug i što je najvažnije pomogao klubu da izbori plasman u viši rang. Zadru i Zadranima od srca želim sve najbolje u budućnosti i tko zna, možda se naši putevi jednom ponovno sretnu – kazao je Petković.

Nogometni klub Zadar i ovim se putem želi zahvaliti Vinku Petkoviću na svemu što je dao za vrijeme igranja u našem klubu te mu želi sve najbolje u daljnjoj karijeri.Sretno, Petko!

Foto: NK Zadar

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...