maltretirao i druge preko interneta

Za žigosanje u zadarskoj školi osumnjičen 17-godišnjak; Policija: “Nema potrebe za njegovim privođenjem”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Zadarska policija objavila je detalje incidenta tijekom kojeg je jedan učenik prvoga razreda srednje škole užarenim predmetom u obliku slova “U” opekao i doslovno žigosao jednu školsku kolegicu i jednoga kolegu.

Osumnjičen je 17-godišnji maloljetnik, a iz policije poručuju kako trenutačno smatraju da “zasad nema potrebe za njegovim privođenjem”.

Priznali su kako za incident nisu saznali od škole, već nakon objave u medijima.

“Riječ je o suradnji koja je malo izostala”, kazao je voditelj Službe kriminalističke policije PU zadarske Bore Mršić, prenosi dnevnik.hr.

“Provodi se istraživanje u vezi s nanošenjem lakših tjelesnih ozljeda kod dvije maloljetne osobe. Policija je promptno reagirala, istraživanje je u tijeku. U obradu događaja pravovremeno su se uključile i stručne službe škole. Nakon utvrđivanja činjenica obavijestit ćemo centar za socijalnu skrb i nadležno državno odvjetništvo”, kazao je Mršić.

Na pitanje može li se istraga proširiti i na eventualno poticanje mržnje s obzirom na to da je žigosana djevojka albanske nacionalnosti, iz policije poručuju kako će potvrditi radi li se o diskriminaciji po bilo kakvoj osnovi.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar