Zadarska policija potvrdila: “Otac je dobio prijavu za četverostruko teško ubojstvo u pokušaju”

Oca koji je jutros u Pagu s balkona bacio svoje četvero djece policija je prijavila za četverostruko teško ubojstvo u pokušaju, potvrdila je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

Nakon počinjenog zvjerstva muškarac se sam prijavio policiji i trenutačno je još uvijek u prostorijama policijske postaje u Pagu gdje traje kriminalistička obrada.

Od četvero djece koju je jutros u Pagu s prvog kata obiteljske kuće bacio otac troje ih je teško ozlijeđeno, a najteže 7-godišnja djevojčica koja je stavljena na mehaničko disanje i prebačena u Zagreb.

Druga, osmogodišnja djevojčica, koja se također nalazi u jedinici intenzivnog liječenja, pri svijesti je i stabilizirana, a ostalo dvoje djece je na kirurgiji, objavili su liječnici Opće bolnice Zadar na konferenciji za medije.

Ministrica Nada Murganić, koja je poslijepodne stigla u Zadar kako bi posjetila četvero ozlijeđene djece, rekla je novinarima da je u zadarski Centar za socijalnu skrb poslala inspekcijski nadzor i nadzor rada stručnih službi jer su potrebni temeljiti inspekcijski izvidi. Na novinarski upit zašto je obitelj s Paga bila u tretmanu centra za socijalnu skrb, ministrica je rekla da je “obitelj očito imala neke neprilike i probleme nad izvršavanjem roditeljske skrbi starijeg djeteta koje nije stradalo u ovoj tragediji”.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...