Završena pretraga kuće 39-godišnjaka na Bokanjcu koji je prijetio da će sve dignuti u zrak

Policijski službenici završili su pretragu kuće na Putu Vrela na Bokanjcu u kojoj se jučer odvijala talačka kriza. Naime, nije pronađeno nikakvo sredstvo kojim bi mogla biti ostvarena prijetnja eksplozijom.

Nakon kriminalističke obrade 39-godišnjak će uz kaznenu prijavu zbog prisile prema službenoj osobi biti predan pritvorskom nadzorniku. Kazneno djelo odnosi se na njegovo sprječavanje policijskih službenika u postupanju prilikom intervencije pri čemu nije došlo do fizičkog sukoba. Supruga 39-godišnjaka otpuštena je iz policijske postaje uz optužni prijedlog zbog omalovažavanja policijskih službenika, prekršaja iz domene narušavanja javnog reda i mira.

Podsjetimo, sve je počelo u subotu 11:40 sati kada je 35-godišnjakinja, u prisustvu svoje maloljetne kćeri, policiji dojavila da imaju problema s 39-godišnjim suprugom koji se zatvorio u kuću i prijetio da će detonirati plinsku bocu. Žena je javila kako su na meti njegovih uvreda no kada su policajci stigli ona je, iz zasad nepoznatih razloga, svoju ljutnju usmjerila na njih vrijeđajući i omalovažavajući službene osobe

U pomoć su pristigli specijalci iz Splita, a 39-godišnjak se dragovoljno predao u 18:50 sati nakon čega je prenoćio u policijskoj postaji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...