Zbog bolesti spala na 49 kilograma pa se odlučila baviti boksom

Modno najuzbudljivija političarka – tepali su mediji Sabini Glasovac. I zaista je tako, SDP-ova saborska zastupnica privlači pozornost svojim odmjerenim i promišljenim kombinacijama, ali i zahvalnom linijom, piše portal 100posto. Vitka Sabina može nositi što joj srce želi, bez problema se ‘provuče’ i s hlačama do gležnja, uskim haljinama – svime onime što bi mnogim drugim damama bilo prilično problematično, prenosi 100 posto.

Da trendove prati, pokazala je i ovih dana u Saboru pa se o Sabini u tom pogledu dosta priča. Svoje sklonosti i ljubav prema modi ne skriva ni ona sama. Svojedobno je za kamere RTL-a rekla da je esteta, voli lijepo, a odjeća joj je jedan od načina kako izražava svoje raspoloženje. Shoping joj nije nimalo mrzak, a draga joj je razonoda s prijateljicama razgledavati lijepe stvari. Posebno je slaba na torbice.

Brojni poslovi kojima je upotpunila studentski budžet

Modna i politička nada SDP-a postala je Sabina još tijekom studija, kada se angažirala kroz Forum mladih. S 27 godina bila je i najmlađa vijećnica u Skupštini Zadarske županije. Iako je rođena u Našicama, vezana je uz Zadar jer je u njemu provela studentske dane. NaFilozofskom fakultetu tako je stekla zvanje profesorice engleskog i njemačkog jezika. Tijekom studija radila je brojne poslove kako bi si popunila studentski budžet.

Zbog bolesti spala na 49 kilograma pa se odlučila na boks i našla novu strast

Ono što je manje poznato medijima jest da je Sabina i strastvena boskačica. Tijekom 2017. godine imala je jaku virozu i bronhitis pa se nakon toga odlučila ojačati. Spala je na 49 kilograma, a cilj je bio dobiti kilograme i ojačati se te se odlučila na treninge fit boksa s višestrukim državnim prvakom u full contactu Denisom Gregovim Grgom. Otkrila je tada za Gloriju da na treninzima uvijek ispuca sve ono negativno što je nakupila tijekom radng dana i napuni se pozitivnom energijom.

Odgojena u skromnoj obitelji tekstilne radnice i oca koji je često boravio na terenima kao zaposlenik Ine, Glasovac je rano odlučila cijeniti novac i ne razbacivati se. Obožavala je od djetinjstva sportove, pohađala govorničku školu i bila odlična učenica pa je bilo jasno kojim bi se putem mogla jednog dana Sabina zaputiti.

O ljubavnom životu SDP-ovke ne zna se puno, no mnoge zanima kakva je njezina privatna povijest. Taj dio života Sabina drži za sebe, no u intervjuu je medijima rekla kako je idealistica koja vjeruje u romantičnu ljubav te se nada da će se njoj jednog dana to dogoditi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...