Antena vas vodi na glazbeno-poetsku večer “Gracias a la vida” u izvedbi Ksenije Prohaske povodom Dana žena

Povodom Dana žena u petak, 8. ožujka u 20 sati HNK Zadar vas poziva na glazbeno-poetsku večer GRACIAS A LA VIDA u izvedbi nacionalne dramske prvakinje Ksenije Prohaske. Nastupit će u pratnji pijanista Ivana Božičevića i gitarista Gorana Cetinića Koće.

Ova glazbeno-poetska večer inspirirana je poezijom triju dobitnika Nobelove nagrade u Latinskoj Americi – Gabriela Garcie Marqueza, Pabla Nerude i Gabrielle Mistral te Frederica Garcie Lorce. Djela ovih velikana književnosti prožimaju najslavnije melodije Španjolske i Latinske Amerike kao što su : Besame mucho, Gracias a la vida, Vaya con Dios, Cucurrucucu paloma i brojne druge.

Osjetite dašak Španjolske i Latinske Amerike u jedinstvenoj glazbenoj-poetskoj večeri Ksenije Prohaske! Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar (11-13h, 18-20h) i na sustavu Croatia Tickets. Cijena ulaznice iznosi 60,00 kuna.

Antena vam poklanja 2 (1×2) ulaznice. Ukoliko ih želite osvojiti u komentarima ispod teksta na našoj Facebook stranici označite osobu s kojom želite ići. Sretno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...