Cigano nokautirao Lewisa, pa UFC-u dao do znanja da Stipe Miočić zaslužuje revanš za titulu

Brazilski UFC borac Junior Dos Santos nastavio je svoj pobjednički niz na UFC Fight Nightu 146 u Wichiti, gdje je tehničkim nokautom u 2. rundi zaustavio Derricka Lewisa. JDS je pokazao da je opet onaj stari, kada je bio UFC prvak, nakon čega je najavio svoj napad na pojas.

Brazilac je Lewisa, ne tako davnog izazivača u borbi za titulu UFC prvaka u teškoj kategoriji (poraz od Daniela Cormiera), morao pobijediti već u prvoj rundi, ali je Crna zvijer nekako uspjela preživjeti. Cigano je stvari riješio u 2. rundi, kada je desnim direktom poslao Lewisa na tlo i potom ga udarcima dovršio, donosi dnevnik.hr.

POBJEDA JUNIORA DOS SANTOSA

Meč je proglašen najboljom borbom večeri, a s tri pobjede u nizu JDS je na najboljem putu da uskoro ponovno bude izazivač na pojas prvaka. To je i naglasio u intervjuu nakon meča, te je naglasio da ako itko zaslužuje meč s Cormierom za titulu, onda je to Stipe Miočić ili pak Francis Ngannou, a ne kečer Brock Lesnar.

“Brock Lesnar definitivino nije prava borba za Cormiera. To nema smisla. Ja sam Lesnarov fan i volio bih ga gledati kako se bori, ali ne za titulu. On trenutno nije dio ovog sporta! Ne može se vratiti i odmah boriti za naslov prvaka. Razumijem da DC želi zaraditi lovu, ali ta borba nema smisla”, rekao je JDS.

Cigano je veliki protivnik UFC-ove politike, što je dokazao i idućom rečenicom.

“To je politika. Oni mogu raditi što god hoće, ali to nema smisla. Prava borba u teškoj kategoriji bila bi protiv Stipe, ili Ngannoa, ili čak i mene. Čuo sam priče da bi Jon Jones došao u tešku kategoriju boriti se s Cormierom. Čak i to ima više smisla nego borba s Lesnarom. Ali ako se treba boriti s Lesnarom zbog love to razumijem. Uvijek je zabavno vidjeti Lesnara kako se bori, ili kako gubi”, zaključio je sarkastično JDS.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...