City Galleria; Akcija preventivnog mjerenja šećera i krvnog tlaka u suradnji s Udrugom Cukrići

Ovu srijedu, 20. ožujka, na vanjskom trgu poslovno-trgovačkog centra City Galleria u Zadru, održat će se akcija „Preventivom do boljitka“  u svrhu informiranja i senzibiliziranja javnosti o šećernoj bolesti. Akcija će se provesti u suradnji sa Udrugom Cukrići Zadar, osnovanom 07. travnja 2015. godine, koja okuplja djecu oboljelu od dijabetesa i njihove roditelje s prostora Zadarske županije, te uz pomoć učenika i djelatnika Medicinske škole Ante Kuzmanić i stručnog osoblja tvrtke MED TRUST d.o.o.

U terminu od 10:00 do 18:00 sati vršit će se preventivno mjerenje šećera i krvnog tlaka uz Wellion Mobile – pokretnu ambulantu austrijske tvrtke MED TRUST koja se dugi niz godina bavi inovacijama na području dijabetesa.

Kako se radi o akciji humanitarnog karaktera, upućujemo ovim putem poziv našim sugrađanima da se odazovu besplatnom mjerenju, a tvrtka MED TRUST d.o.o. će potrebitima i osobama kod kojih se ustanovi povišeni šećer u krvi poklanjati aparat za mjerenje glukoze u krvi. Nadamo se da ćete prepoznati važnost ove javnozdravstvene preventivne akcije, te se odazvati i učiniti korak više za vaše zdravlje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...