s početkom u 14 sati

Dan otvorenih vrata Policijske akademije i PU zadarske sutra na Višnjiku

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenule su niz aktivnosti kojima se promovira Policijska škola s ciljem prekvalifikacije kandidata za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2019./2020. godinu.

– Pozivamo sve nezaposlene osobe sa završenom četverogodišnjom školom zainteresirane za prekvalifikaciju da dođu na Dan otvorenih vrata Policijske akademije i PU zadarske, izvijestili su iz zadarske policije.

Na ovom događanju će se promovirati obrazovni programi za zanimanje policajac/policajka. Dan otvorenih vrata održat će se u Maloj dvorani Sportskog centra Višnjik i na prostoru ispred sportskog centra u srijedu dana 20. ožujka 2019. godine s početkom u 14 sati.

Posjetiteljima, a posebno mladima do 28 godina prikazat će se praktična znanja i vještine koja mogu steći tijekom školovanja (prekvalifikacije) na Policijskoj školi: pravilna uporaba i rukovanje vatrenim oružjem, primjena policijskih ovlasti, tehnike borilačkih vještina, pokazne vježbe službenog psa te provjera tjelesnih i motoričkih sposobnosti mladih koje su potrebne za upis.

Na Danima otvorenih vrata biti će izložena i tehnika te razna oprema koju policijski službenici koriste u svom radu, koju će posjetitelji moći razgledati vremenu od 13 do 15 sati.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar