Daruvarac ostaje 30 dana u pritvoru: “Ne osjećam se krivim!”

Darka Kovačevića Daruvarca su u nedjelju oko 17 sati doveli na zadarski sud.

Rekao je da se ne osjeća krivim i da je ovo namještaljka kako bi ga vratili u zatvor.

“Ne osjećam se krivim. Ovo je čista namještaljka samo da me se vrati nazad u zatvor. Ne znam tko mi namješta”, kratko je rekao novinarima dok su ga dovodili na sud, prenosi RTL.

Istražni sudac mu je odredio 30 dana pritvora zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Odvjetnik Radman potvrdio je da će se žaliti na tu odluku.

Podsjetimo, Daruvarac je danas u prisutnosti svog odvjetnika podnio prijavu protiv 24-godišnjaka i to zbog tri kaznena djela: prijetnje, nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju i lažnog prijavljivanja.

“Policijski službenici nastavljaju provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi se utvrdile sve činjenice vezane uz navedeni događaj”, kazala je glasnogovornica PU zadarske, Ivana Grbin.

U subotu oko 18 sati na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Boriku u Zadru, Daruvarac je nasrnuo na 24-godišnjaka i pritom mu prijetio. Do napada je došlo navodno zbog objava koje je 24-godišnjak iznosio na društvenim mrežama vezano uz ranije događaje u kojima je sudjelovao Daruvarac.

Mladić je nakon toga otišao u službene prostorije Prve policijske postaje Zadar gdje je podnio prijedlog za kazneni progon zbog osnova sumnje da mu je Daruvarac uputio prijetnje koje su kod njega izazvale strah.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...