Dinamovci slomljeni nakon ispadanja; Livaković: “Idemo ovako odraditi i sljedeću sezonu”

Dinamo je ispao u osmini finala Europa lige nakon poraza u gostima protiv Benfice 3:0. Nakon utakmice razgovarali smo s igračima Dinama i svi su bili na rubu suza.

Nenad Bjelica: “Svi možemo biti ponosni, pali smo protiv jake momčadi u produžecima i s igračem manje. Imali smo dobre šanse, nismo ih iskoristili, u dvije utakmice ostaje žal jer smo pokazali jako puno. Neću komentirati suce.”

“Igrači su dali sve od sebe, razočarani su, ali nema razloga za razočaranjem. Nadam se da ćemo na kraju odigrati dobre utakmice i osvojiti duplu titulu.”

Bruno Petković: “Odigrali smo utakmicu relativno obrambeno. Bilo je par situacija koje su presudile. Taj jedan jako dobar potez Jonasa koji nas je malo šokirao. Da smo mogli puno bolje, jesmo. Suca uopće neću komentirati. Želim razmišljati stvarima koje ja mogu promijeniti i popraviti, mi na suca ne možemo utjecati. Ono je bio penal. Ne trebamo se vaditi na takve stvari, to su situacije koje mogu odlučiti utakmice i vjerojatno bi pomogle jako puno, ali trebamo se okrenuti i raditi na stvarima koje možemo poboljšati, jer smo mogli bolje. Mi u napadu, ja prvi, nismo odigrali na nivou. Osjetili smo već u početku da je sudac bio malo arogantan, a nije baš da je imao kvalitetu”

Petar Stojanović: “Šteta, ostavili smo srce na terenu. Jako nam je žao, mislim da smo zaslužili više. Nemamo što, idemo dalje, treba dalje ići podignutom glavom.”

Mario Gavranović: “Od početka utakmice Benfica je dosta pritiska radila na našu obranu, ali jako dobro smo to iskontrolirali. Prvo poluvrijeme se ne mogu sjetiti situacije gdje su bili opasni pred našim golom.

U nastavku su uveli neke svoje najbolje igrače. Pogotovo Jonasa, koji nam je na jako malom prostoru uspio zabiti gol.

U produžecima smo mogli bolje reagirati i bolje stajati u obrani. Dosta smo se potrošili. Na kraju više nije bilo snage, Benfica je bila agresivnija. Bili su bolji i treba im čestitati na tome.

Nama ostaje žal za nekim šansama koje nismo iskoristili nakon kojih, da jesmo, bi rezultat na kraju bio drugačiji.”

Mario Šitum: “Jako nam je žao. U prvom dijelu nisu imali nikakve šanse, u drugom dijelu su bili bolji, ubrzali su ritam. Jedna jako dobra ekipa, uspjeli smo stvoriti nekoliko šansi, ali naš se put ovdje završava.”

Emir Dilaver: “Prvi gol smo primili iz naše greške, nismo ispratili igrače iz drugog reda. I drugi gol… Imali smo dvije prilike. Znali smo da će biti tako. Trebao nam je gol, nismo uspjeli. Nemamo se čega stidjeti. Fantastična sezona u Europi, sve smo dali od sebe. Hvala svima u Zagrebu, cijeloj Hrvatskoj. Ovdje su bili navijači iz Švicarske, Njemačke…”

Dominik Livaković: “Bila je teška utakmica, moramo biti ponosni na sebe. Napravili smo veliku stvar, idemo ovako odraditi i sljedeću sezonu”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...