Dogovorena razmjena sadržaja između Adriatic televizije i Antene Zadar

Prvom emisijom emitiranom jutros u 9:30 sati na 97,2 MHz započela je i službena razmjena sadržaja i suradnja naše medijske kuće i Adriatic televizije.

Osim razmjene informativnog programa, koji će se međusobno dopunjavati na oba medija, dakle i na radiju Antena Zadar i u programu televizije Adriatic, razmjenjivat će se i ostali programski sadržaji u vidu tonskih zapisa, posebnih gostovanja pa i zajedničkih emisija i sadržaja koji će se proizvoditi u narednom vremenu.

Ovo je prva službena suradnja na razmjeni programa dvije vodeće medijske kuće na području naše regije. Naime, program Antene Zadar doseže do preko 200.000 tisuća slušatelja zemaljskim putem, koliko otprilike ljudi može pratiti i program Adriatic televizije putem DVB-T odašiljača. Dodatni plus je stream Antene Zadar putem interneta i aplikacija čime se dostupnost sadržaja plasira globalno, pa će tako i slušatelji diljem svijeta moći pratiti zajedničke minute spomenutih dviju medijskih kuća.

Antena Zadar kao najčitaniji regionalni portal, kao najslušaniji gradski radio te Adriatic televizija kao najgledanija zadarske televizija, zajedničkim snagama ovako će još kvalitetnije pokriti tržište informativnim programom, ali i osigurati visoko profesionalne smjernice za proizvodnju sadržaja vodeći se pritom načelnima objektivnog novinarstva, pojma koji se na našim prostorima izgubio prije nama nepoznatog broja godina.

Ne zaboravite slušati Antenu Zadar na 97,2 MHz svakog utorka od 9:30 kada vam donosimo najbolje iz programa Adriatic televizije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...