Cestitka_Uskrs

Dvije žene Ivana Šarića; Jednoj poručio da je bomba, a drugoj “ali kad sam te vidio, pa skoro sam…”

Ivan Šarić i Paula Jeričević u drugoj emisiji “Plesa sa zvijezdama” otplesali su engleski valcer.

I to ne na bilo koju pjesmu, već legendarnu “Vjeruj u ljubav” Olivera Dragojevića, pa je ples bio posebno emotivan.

Posebno iznenađenje za Ivana bila je njegova zaručnica Korana Gvozdić koja se pojavila na pozornici na kraju izvedbe i dala mu ocjenu 10.  Naravno, njegova najveća podrška i najvatrenija navijačica nagradila ga je i poljupcem, a žiri prvom devetkom.

Poznati komičar i voditelj oglasio se i na svom Instagram profilu te pozvao obožavatelje da glasuju za njega i njegovu partnericu koju je ponovno nahvalio kratkom, ali sasvim dovoljnom rečenicom “ti si bomba”. Ivan je u istoj objavi još jednom pokazao i kakav je sretnik što ima Koranu uz sebe, donosi dnevnik.hr.

“Ali kad sam te vidio… Pa skoro sam ko curica vrisnuo”, poručio je Ivan prelijepoj zaručnici s kojom je u sretnoj vezi već više od 6 godina, dok su zaruke pale tijekom romantičnog odmora na grčkom Zakyntosu.

Par sve ove godine slovi za jedan od najomiljenijih i najstabilnijih na domaćoj sceni te doista vraća vjeru u pravu ljubav.

“Ja sam jako sretan čovjek. Moja stijena”, poručio joj je Ivan nakon prve epizode plesnog spektakla Nove TV koji ide live svake nedjelje u 20.15 sati.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...