Ivan Šarić: “Nakon plesa jedva došepam do kreveta koliko sam umoran”

Kad smo tek krenuli s pripremama ja sam bila malo nadobudna, bez obzira na to što su mi plesači govorili da će biti naporno. No kad smo krenuli shvatila sam da je ples veliki trud, govori nam Josipa Pavičić Berardini (39).

Natjecateljica showa “Ples sa zvijezdama”, koji će se emitirati od ove nedjelje na Novoj TV, veseli se plesnim izazovima kao i njezin kolega Ivan Šarić (32). Komičar i TV voditelj objašnjava da je ples veliki izazov za njega.

– Kad nakon treninga dođem doma ja odšepam u krevet, popijem magnezij i zaspim. Podcijenio sam koliko će show uzeti vremena pa ću dio obaveze morati otkazati – kaže i dodaje:

– Prije plesanja trenirao sam boks, plivanje i veslanje,  ali ovo je neusporedivo – priznaje. Da Šarić govori istinu potvrđuje nam i Sonja Kovač (34).

– Boli me svaki mišić na tijelu i onaj koji nisam mislila da ga imam no unatoč umoru osjećam se ispunjeno i zadovoljno – kaže.

Plesne korake uči i Viktorija Đonlić Rađa (41) koja se, kako kaže, nije ni sekunde predomišljala da ne pristanke sudjelovati u showu.

– Ovo je jedini show u kojem sam željela sudjelovati i sad mi se to ostvarilo – objašnjava.

Koliko su “izbrusili” cipelice pokazat će i Ecija Ojdanić (44), Davor Garić (38, Nives Celzijus (37), Marko Grubnić (36), Slavko Sobin (34), Ana Vučak Veljača (32) i Damir Kedžo (31). Njih će plesne pokrete učiti profesionalni plesači i plesačice.

Dok se 11 plesnih parova intenzivno radi na svojim plesnim točkama, Mia Kovačić (37) i Janko Popović Volarić (38) spremaju se za vođenje showa.

– Veselim se izazovu. Sve kandidate čeka veliki rad i intenzivne probe, a to govorim iz prve ruke jer sam i sam bio u ulozi natjecatelja ovog poznatog svjetskog formata – kaže Janko. Dodaje da se veseli i showu i kandidatima.

Natjecatelje u showu ocjenjivat će četveročlani žiri: Dinko Bogdanić (69), Almira Osmanović (60), Nicolas Quesnoit i Tamara Despot. Dok će se za atraktivnost plesnih točaka pobrinuti umjetnički direktor showa Igor Barberić te koreografkinja Ana Herceg, pišu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...