Kompletan program Festivala vjenčanja: “U subotu se prezentiraju slastice, u nedjelju sale, a pomažemo Udruzi Cukrići”

Udruženje obrtnika Zadar i ove godine nastavlja sa organizacijom manifestacije Festival vjenčanja.

12. po redu Festivalu vjenčanja održat će se u subotu i nedjelju, 16. i 17. ožujka 2019. godine u prostoru Arsenala u Zadru.

I ove godine je u sklopu manifestacije pripremljen zanimljiv i sadržajan dvodnevni program za sve posjetitelje:

Subota, 16. ožujka 2019. godine

10,00 – 20,00 sati – radno vrijeme sajma

12:00 sati – Prezentacija slastičara i humanitarna akcija

18:00 sati –  Modna revija vjenčanica i svečane odjeće

– Revija cvijeća

19:00 sati – Afterparty na event brodu Nada (Liburnska obala)

Nedjelja, 17. ožujka 2019. godine

10,00 – 20,00 sati – radno vrijeme sajma

12:00 sati – Prezentacija sala za vjenčanja i humanitarna akcija

18:00 sati – Modna revija vjenčanica i svečane odjeće

– Revija cvijeća

Radno vrijeme festivala: 10:00–20:00 sati

– U subotu imamo prezentaciju slastičara i humanitarnu akciju za Udrugu Cukrići. U nedjelju je na redu prezentaciju sala za vjenčanja. Novitet je da će mladencima moći dobiti odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju, od toga kad trebaju rezervirati salu, mogu li prilikom dogovora degustirati hranu, kada dogoviriti bend i slično. Voditelj programa je Tamara Šoletić, a bukete cvijeća kroz reviju će prezentirati Zadarski plesni ansambl s Martinom Ružić. Modna revija će i u subotu i u nedjelju biti na temu Industrija wedding, kazala je Sanja Perković.

Pozivaju se i svi mladenci da iskoriste festivalski popust preko 50 izlagača (salona vjenčanica, svečanih haljina, cvjećara, frizera, kozmetičara, fotografa, sala za vjenčanje i restorana, slastičara, zlatara, grafičara…).

Ulaz je slobodan.

Festival vjenčanja je već tradicionalna aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja velik broj malih obrtnika i poduzetnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije, a i šire. Začetnici i inicijatori ove manifestacije su obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Zadar. Posebnost projekta je i činjenica da se u cijelosti zasniva na inicijativi i aktivizmu samih sudionika koje pretežito čine obrtnici. Nositelj projekta je Udruženje obrtnika Zadar koje projektu pruža financijsku i organizacijsku potporu. Identifikacija sudionika sa samim projektom,  posebnost prostora zadarskog Arsenala, te bogati popratni program su ono što čine ovu manifestaciju različitom od ostalih sajmova.

Festival vjenčanja u ukupno 11 godina okupio je preko 560 izlagača, pa tako i ove godine očekujemo preko 50 sudionika. Prošlogodišnji izlagači su i ove godine izrazili veliki interes za sudjelovanje obzirom da im navedena manifestacija omogućava da se predstave potencijalnim klijentima, te razmjenjuju iskustva s ostalim sudionicima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...