prenošenje poslovnih procesa

Konzum neće raditi u nedjelju, evo zašto

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Iz Konzuma su u ponedjeljak izvijestili da će zbog složenosti postupka prenošenja poslovnih procesa u novo poduzeće Konzum plus d.o.o. koje počinje s radom 1. travnja, sve Konzumove prodavaonice u nedjelju 31. ožujka biti zatvorene.

Naime, 1. travnja s poslovanjem će započeti Konzum plus d.o.o., zrcalna kompanija Konzuma d.d. koja će nastati u okviru nagodbe vjerovnika Agrokor grupe.

Konzum će, kako navode, djelovati kao dio Fortenova grupe, krovne kompanije koja će s operativnim radom također započeti 1. travnja.

Iz Konzuma najavljuju kako će zbog složenosti prenošenja poslovnih procesa u novo poduzeće te u želji da se zaposlenicima olakša provedba radnji potrebnih prije 1. travnja, Konzumove prodavaonice biti zatvorene u nedjelju 31. ožujka.

U subotu 30. ožujka prodavaonice će raditi po redovnom radnom vremenu ili najkasnije do 21 sat za one koje inače rade dulje.

Promjene i u online naručivanju

Konzum klik će u subotu 30. ožujka zadnje dostave ili preuzimanja namirnica obavljati do 17 sati, dok u nedjelju 31. ožujka neće biti raspoloživih termina dostava ili preuzimanja namirnica.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar