na parkiralištu šc-a višnjik

Kreće utrka za Nagradu Grada Zadra u automobilizmu i kartingu; Uvodi se privremena regulacija prometa

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Športski automobilistički klub RTZ organizirat će prvu Nagradu Grada Zadra u prvenstvu druge kategorije vožnje na kronometar, te Otvorenoga prvenstva Grada Zadra u A11 auto i K11 kartingu. Natjecanje će se održati 31. ožujka na sjevernom parkiralištu ŠC-a Višnjik. Ta će površina biti pripremljena za službene treninge i za natjecanja, a cijela će priredba omogućiti brojnim Zadranima i njihovim gostima da pribivaju zanimljivom nadmetanju vozača u automobilima i u kartingu, javljaju iz ŠC Višnjik.

U sklopu Otvorenoga prvenstva Grada Zadra ŠAK RTZ omogućit će se svim sugrađanima, koji to požele, da se svojim vozilima okušaju u ovom natjecanju uz poštivanje svih sigurnosnih uvjeta, svih zakonskih uvjeta o tehničkoj ispravnosti vozila, posjedovanje valjane vozačke dozvole, uplaćene premije osiguranja za natjecanje (bit će omogućeno u vremenu verifikacija), posjedovanje vozačkih rukavica i kacige, strogo poštivanje odluka sudaca i volontera, te uplaćenoj startnini – kotizaciji.

Raspored priprema i održavanja natjecanja

Subota, 30. ožujka – zatvaranje parkirališta i postavljanje staze i svih popratnih sadržaja
Nedjelja, 31. ožujka – natjecanje prema sljedećoj satnici: 7. 30 – 09. 30 tehnički prijam vozila, verifikacija, 9. 30 zaključenje prijava timova, 10. sjednica Sportske komisije, 10. 30 objava privremene Liste verificiranih /Startna lista treninga/, 10. 20 sastanak s vozačima ( ispred Parka vozača ), 10. 45 – 12. 30 trening (10 minuta po treningu), 2. sjednica Sportske komisije i objava Startne liste. 13 – 18 vožnje – 13. 10 start 1. vožnje, 15. 10 start 2. vožnje, 16. 30 start 3. vožnje,
potom objava privremenih rezultata, 3. sjednica Sportske komisije, oko 19 svečano proglašenje rezultata i dodjela nagrada.

ŠC Višnjik izvješćuje sve svoje korisnike i posjetitelje, te sve građane, da će u subotu i u nedjelju, 30. i 31. ožujka, vrijediti privremena regulacija prometa i parkiranja.

Zbog priprema i održavanja prve Nagrade Grada Zadra u kartingu i u automobilizmu u nedjelju, 31. ožujka, sjeverno parkiralište ŠC-a Višnjik bit će zatvoreno od subote, 30. ožujka od jutarnjih sati, do nedjelje 31. ožujka, do večernjih sati. Molimo sve svoje korisnike i posjetitelje, te ostale građane, da u tom intervalu za parkiranje koriste ostala označena parkirališta u sklopu ŠC-a Višnjik.

Motoriziranim korisnicima i posjetiteljima zatvorenog bazenskoga plivališta u subotu i u nedjelju, 30. i 31. ožujka, bit će omogućen pristup ulazom u ŠC Višnjik sa Splitske ulice, zatim pokraj spomenika Krešimiru Ćosiću do platoa pokraj energane koji će (plato) u naznačenom vremenu biti parkiralište.

Sudionici, natjecatelji i njihovi pratitelji, regionalnoga plivačkoga PH-e za osobe s invaliditetom, koje će se održati u subotu, 30. ožujka, moći će pristupiti zatvorenom bazenskom plivalištu iz ulaza u ŠC Višnjik iz Ulice Edvina Androvića, smjerom pokraj OTP banke.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar