Ladić: “Vrsaljko mora napraviti reprezentativnu karijeru u rangu Jarnija”

Dražen Ladić nije zabrinut uoči kvalifikacija za Europsko prvenstvo pa čak niti po pitanju pozicije desnog bočnog gdje sada postoji problem nakon ozljede Šime Vrsaljka…, prenosi sportnet.

Ladić vjeruje kako Hrvatska u ovim kvalifikacijama može pokrpati tu poziciju desnog bočnog i nekim pričuvnim rješenjima i zato se niti nije nagovaralo na povratak Darija Srnu.

“Razgovarali smo kratko na sastanku stožera i o Srni, ali složili smo se da je korektnije i pametnije okrenuti se drugim rješenjima. Želimo nešto dugoročnije, a ne da se sad krpamo nakon Vrsaljkove ozljede. Procijenili smo da je ovako najbolje. Vrsaljko je zaista kvalitetan i mora napraviti reprezentativnu karijeru u rangu Jarnija. Pokrpat ćemo se u kvalifikacijama, srećom niti protivnici nisu toliko moćni da ne možemo koristiti neko alternativno rješenje.”

Član Dalićevog stožera prokomentirao je za Sportske novosti i situaciju oko Petra Bočkaja u Osijeku.

“Ljudi u Osijeku povukli su pravi potez. Bilo bi još gore da je Bočkaj A reprezentativac, onda pogotovo mora paziti na ponašanje. Svi oni to jako dobro znaju, ali tako se trebaju ponašati i igrači u klubovima pa tako i u Osijeku.”

Dinamo je hit, igra odlično u Europi, slijedi mu Benfica protiv koje Ladić smatra da će ipak postojati šansa.

“Dinamo je napravio fantastičan posao prolaskom u osminu finala i sve ostalo je bonus. Bez obzira na sve želje, bit će iznimno teško, Benfica stalno igra ovakve utakmice kao što je Dinamu ova s njom, ali uvijek se može dogoditi da ti krene, a protivniku malo toga polazi za nogom i promaši neke zicere, može se do pozitivnog rezultata uvijek. Benfica je favorit, ali ne pobjeđuju uvijek favoriti. Dinamo je pokazao da igra kvalitetno, a vidjet ćemo je li to dovoljno za ovaj rang.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...