Mamić: “S Modrićem se ne čujem, ali mi je jedna od najdražih osoba. Skroman je i ponizan”

U emisiji Običnog radija “Ugodni razgovori s Antonelom”, koju vodi i uređuje Antonela Vučić, gost je bio Zdravko Mamić.

Mamić je otkrio slušateljima mnoge zanimljivosti, bilo je veselo, čak je i zapjevao… U Dinamo je došao ‘71. kada mu je bilo 11 godina. “Proizveo” je mnoga velika imena u svijetu nogometa, no danas većina njih mu je okrenula leđa. U emisiji je Mamić otkrio kako nije ni na koga ljut ni ogorčen jer je prije svega veliki vjernik te kako kod njega nema mjesta za ljutnju. Dodao je kako je to na njihov obraz, on ide dalje uz vjeru, siguran je da će pravda na kraju pobijediti. Mamić je istaknuo kako je nakon 9 i pol mjeseci boravka u Međugorju puno bolji čovjek, smatra kako mu je dolazak u Međugorje čak spasio i život jer dok je boravio u Zagrebu, imao je toliko ubrzan život da mu je zdravlje bilo narušeno, piše večernji.hr.

Kazao je kako se s Lukom Modrićem zbog njegove specifične situacije ne čuje, ali da mu je to jedna od najdražih osoba koja je prošla kroz njegov život jer je jako skroman, ponizan i tako se uspio popeti na tron svjetskog nogometaša svijeta. Mamić je dodao kako je jako ponosan na Modrića. Što se tiče presude, kaže kako je nevin čovjek te kako mu je žao što se u životu na bilo koji način povezivao s bilo kojom politikom jer one ne čine dobro narodima koji žive na ovom prostoru.

-To su ljudi koji dolaze samo kad im nešto treba, zbog toga danas skoro pa nemam prijatelja iz svijeta politike,  kazao je između ostalog. Na pitanje kako komentira proglašenje prve žene u povijesti Dinama Vlatke Peras predsjednicom, Mamić je dodao kako je ponosan na nju, on joj je prenio znanje te da je apsolutno zaslužila biti na čelu Uprave Dinama.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...