Marca: “Srčani genijalac Modrić vratio je Real u život”

Luka Modrić lijepim golom postavio je konačan rezultat na utakmici Valladolid – Real 1:4 u 27. kolu La Lige.

Benzema je dodao Modriću na lijevoj strani, a kapetan Hrvatske sjurio se dijagonalno u kazneni prostor domaćina. Biciklom je prošao čuvara, pa precizno plasirao loptu u mrežu. Modrićev gol možete pogledati ovdje.

Realov playmaker je svojim četvrtim zgoditkom ove sezone zaključio ludu utakmicu u kojoj je domaćin vodio, promašio penal, poništena su mu dva gola, da bi gost preokrenuo i pobijedio s igračem manje.

Marca, najčitaniji španjolski dnevnik i jedan od najprodavanijih sportskih listova na svijetu, Modrića je proglasila igračem utakmice, a istog su mišljenja i njeni čitatelji.

“Hrvat je jedan od rijetkih igrača Reala koji se trudi u svakom pogledu i na svakom dijelu terena. Daje sve od sebe i kada mu ne ide i kada mu ide. Srećom po Real, u Valladolidu je bio ovaj drugi slučaj.”

To piše u obrazloženju njegove ocjene, dok je u izvještaju s utakmice ovako opisan Modrićev gol:

“Real je ostao s igračem manje, ali je Modrić, koji je ovu utakmicu odigrao svim srcem, zabio i pobjedu činio još uvjerljivijom. U nedostatku boljih vijesti, tako je Real kupio barem tjedan mira.”

U komentaru meča Modrić je izdvojen kao “genijalac” utakmice, uz napomenu:

“Modrić je okrunio dobru partiju golom. Hrvat je otkrio da mu je prošli tjedan bio najteži u karijeri, ali on nije tip koji odustaje. Umjesto toga, našao je snage te sebe i momčad vratio u život.”

Ova pobjeda i Modrićeva dobra utakmica iznimno su važne za Real. Jer u spomenutih tjedan dana domaćim porazima od Barcelone i Ajaxa ostali su bez šanse da osvoje ijedan od tri trofeja.

Realu ipak sezona nije završila u ožujku. Ostalo mu je još da sačuva treće mjesto pred naletima senzacionalnog Getafea, piše Index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...