uspješno održan festival

Na ovogodišnjem Festivalu vjenčanja prikupljeno 4.517,15 kn za Udrugu Cukrić

Antena Zadar
Tamni način

12. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar uspješno je održan protekli vikend 16. i 17. ožujka 2019. godine u Zadru, u Arsenalu.

Preko 50 izlagača prezentiralo je svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te su ponudili festivalske popuste posjetiteljima koji su ih u dane Festivala posjetili na njihovim izlagačkim pozicijama.

Jutarnji programi 12. Festivala vjenčanja otvoreni su prezentacijom delicija naših vrijednih izlagača slastičara, restorana, sala za vjenčanje i cateringa Fantazije, Malog princa torte i kolači, Pastry shop-a L’ORCHIDĒE, Redpointa, Tortice i TH Cateringa – Turisthotela, Angelus cateringa, Konobe i cateringa Berekin; Cateringa Gušti&Wedding restauranta Mirabilis,; Ilirije d.d., Konobe Kamen, Sale za vjenčanja Flamingo, Sale za vjenčanja Diamond i Marine Dalmacija d.o.o. – Beach Club Portusa. Prezentaciju su posjetitelji mogli pratiti i na video wall-u u Arsenalu, pod voditeljskom palicom Tamare Šoletić. U sklopu jutarnjih programa kao i prethodnih godina organizirana je i humanitarna akcija, pa su tako posjetitelji pri konzumaciji delicija naprijed navedenih izlagača mogli ostaviti svoj dobrovoljni prilog za potrebe štićenika Udruge djece oboljele od dijabetesa Cukrići iz Zadra, pa je tako u dva jutra prikupljen dobrovoljni prilog u iznosu od ukupno 4.517,15 kn, koje je Udruženje obrtnika Zadar uplatilo na račun Udruge Cukrići.

Popodnevni programi Festivala vjenčanja obuhvatili su bogate modne revije vjenčanica salona vjenčanica Diora Zadar, Wed studio Ana Milin, kao i reviju svečanih haljina boutiqua  Step By Step. Modne revije su ove godine obogatile i male djeveruše i balerine Zadarskog plesnog ansamla. Obzirom da je tema ovogodišnjeg Festivala bila „Industrial wedding“ uvod u pojedinu modnu reviju obogatili su video klipovi koji su prethodno snimljeni u crkvi Sv. Dominika i Sv. Nikole, kao i na otvorenim lokacijama zadarskog Poluotoka, koji se uklapaju u ovogodišnju temu. Modne revije pratile su i zasebne revije cvijeća.

I ove godine za mladence je bila pripremljena nagradna igra tj. poklon bračno putovanje „Biseri srednje Europe“, pod pokroviteljstvom agencije Terra putovanja, a nagradu su dobili Ana Maver i Loren Grzunov.

Partner Festivala Ilirija d.d. i Arsenal u subotu navečer ugostio je izlagače i njihove partnere na afterparty-u na event brodu Nada, koji je bio usidren na Liburnskoj obali.

Zajedničkim snagama vrijednih izlagača, organizatora i partnera, te uz podršku svih sponzora i medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala, 12. Festival vjenčanja je svojom kvalitetom, sadržajem i ponudom ponovno privukao veliki broj posjetitelja

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar