Na Višnjiku se danas obilježava Svjetski dan osoba s Downovim sindromom

Udruga za Downov sindrom Zadarske županije u suradnji s Gradom Zadrom, Zadarskom županijom, ŠC Višnjik, Udrugom mladih Ahimsa, Maraskom, Medija oglasima, Grafičkom školom i fotografkinjom Tonijom Jurišić u VIP salonu Višnjika u četvrtak, 21. ožujka, obilježit će Svjetski dan osoba s Downovim sindromom.

U programu će sudjelovati djeca i mladi iz Udruge za Downov sindrom, predstavnici Grada Zadra i Zadarske županije, klapa Zadarski tići, Plesni studio Zadarskog plesnog ansambla (voditeljica i koreografinja Martina Ružić), pjesnik Ivica Ušljebrka, Silva Žabo, trenerica, Plesna udruga Gesta, Taekwondo klub Donat (trener Miljenko Lisica), pjesnikinja Nikolina Moić, Udruga mladih Ahimsa, Košarkaški klub Diadora.

Početak programa je u 17 sati.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...