osamnaestogodišnjakinja s obitelji ne živi već neko vrijeme

Najstarije dijete iz paške obitelji je u Domu. Slutila je tragičan rasplet: “Šamari su bili svakodnevica”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Najstarije dijete žene uhićenog muškarca (54), osamnaestogodišnjakinja koja s njima ne živi već neko vrijeme, već je smještena u Domu za nezbrinutu djecu u Rijeci, s neopisivom tugom dočekala je vijest o svom bratu i sestrama koje je otac bacio s balkona obiteljske kuće na Pagu.

Upućeni u problematiku rekli su za Jutarnji list da je djevojka naslućivala loš ishod jer da “dok je bila u kući, šamari i uvrede su bili svakodnevica”.

– Ta najstarija kći jesenas je postala punoljetna. Znate, nije toj djevojčici bilo lako odrastati u disfunkcionalnoj obitelji. Dosta je provela u domu iz kojeg je često bježala. Malecka se znala požaliti da su je roditelji strpali u dom kako im ne bi smetala dok se iživljavaju nad ostalom djecom. I žalila je što s njom u Dom nisu otišle i sekice da se spase. Inače, kao obitelj na van djeluju veselo, a kako i ne bi kad su tolika djeca prava radost i veselje. Supruga uhićenog mi se znala požaliti da je s mužem sve teži suživot jer da mu djeca nisu prioritet, nego auti, rekla je obiteljska prijateljica supružnika za Jutarnji.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar