Nakon 16 godina zatvara se Q bar; Opraštamo se uz Pipse, Zabranjeno pušenje, I BEE, Petra Dundova…

Nakon 16 godina uspješnog rada i bezbroj programa i gostovanja zatvara se kultni zadarski klub u prvoj fazi poznat kao Maya pub, a kasnije kao Q bar.

Klub je svih godina pod istim vlasnikom zadržao prepoznatljiv i raznolik program i u kartu Hrvatske se ucrtao kao nezaobilazan i kultni urbani prostor.

Zadrani su u ovom legendarnom prostoru u proteklom dugom periodu imali priliku pogledati po prvi put razne bendove koji su kasnije napravili velike karijere, a u njega su se bezbroj puta i kasnije vračali.

Hladno pivo, T.B.F. , Zabranjeno Pušenje , Urban&4 , Let 3 , Atomsko sklonište, Dubioza Kolektiv, Neno Belan&Fiumens, Postolar Tripper, Pipschips&videoclips, Kočani orkestar, Dino Dvornik,  Jura Stublić, ŠoMazgoon, S.A.R.S samo su neka od imena čije nastupe se u Q baru ne može ni prebrojati.

Trash party-i četvrtkom ostat će svima zapamćeni kao najluđi provodi i nezaobilazno mjesto za provod do jutra.

Unazad nekoliko godina Q bar je subotom postao i meka regionalne elektronske scene, što su potvrdila i brojna gostovanja renomiranih izvođača(Marko Nastić, Petar Dundov, Pero Fullhouse,Mr. Dario, Marina Karamarko, Andrologic i mnogi drugi…)

Maya pub i Q bar 16 godina bili su mjesto okupljanja svih generacija, tu smo se zajedno veselili, ludovali slavili i odrastali, a kako bi se dostojanstveno oprostili od svima dragog kluba i barem još koji put podsjetili kako je dobro bilo svih ovih godina, najmanje što se moglo napraviti je “Best of“ program za oproštajni mjesec.

Pomno odabrani izvođači i  Dj-evi veselit će nas naredna oproštajna četiri tjedna.

Za Trash party-e  četvrkom(njih 4)na poziciju DJ bilo je najlogičnije ponovno pozvati jednog od idejnih začetnika  te večeri, zadranima dobro poznatog Davora Valčića , poznatog radijskog voditelja, jednog od frontmena grupe Postolar Tripper i DJ-a. DJ Davor će nas svojom selekcijom Trash hitova svakako vratiti u zlatno i najjače doba ovog poznatog tuluma.

Vrhunac Trash partija najavljen je za 21. ožujak kada će uz DJ Davora biti održan i koncert legendarne pjevačice Ivane Banfić poznatije kao i I. Bee.  Vjerujemo da će rijetki htjeti propustiti priliku da po prvi put uživo i u originalu čuju vječne hitove poput „Šumica“, „Cigareta“, „Da mu nisam dala“ „Godinama“ itd….

Za četri oproštajna petka odabrani su koncerti  svima poznatih PipsChips&videoclipsa, Kočanog orkestra, sarajevske legendarne grupe Zabranjeno pušenje , a oproštajni četvrti petak ostaviti ćemo za dva vrhunska benda, jedan zadarski(Seven and counting) specijalni bend iznenađenja

Oproštajni program subotom započet će uz Banana zvuk(Luka T.B.F. i Yuri Stillness) , nakon kojih slijedi  Jermaine Bowley, a posljednje dvije subote rezervirane su za udarna imena domaće elektronske scene Petra Dundova i Mr. Daria.

Molimo da ovu vijest prenesete i u Vašem mediju, a za sva dodatna pitanja možete kontaktirati organizatora oproštajnog programa Zvonka Ćosu na broj 0989895039  ili ovaj e-mail.

Detaljan raspored oproštajnog programa.

1. Oproštajni tjedan
14.3. Četvrtak – Oproštajni Trash party 1 / 4 With Dj Davor Valčić
15.3. Petak – Oproštajni koncert 1 / 4 Pipschips&videoclips
16.03. Subota – oproštajni party 1 / 4 Banana  zvuk

2. Oproštajni tjedan
21.3. Četvrtak – Oproštajni Trash party 2 / 4 SPECIAL – Koncert : I BEE (Ivana Banfić) + DJ Davor
22.3. Petak – Oproštajni koncert 2 / 4  – KOČANI ORKESTAR
23.03. Subota – Oproštajni party 2 / 4   Jermaine Bowley
3. Oproštajni tjedan
28.3. Četvrtak – Oproštajni Trash party 3 / 4 With Dj Davor Valčić

29.03. Petak – – Oproštajni koncert 3 / 4  – ZABRANJENO PUŠENJE
30.03. Subota – Oproštajni party 3 / 4 – Petar Dundov
4. Oproštajni tjedan
4.4. Četvrtak – Oproštajni Trash party 4 / 4
5.4. Petak – Finalni oproštajni  koncert uz  Seven and counting + specijalni bend iznenađenja
6.4. Oproštajni party 4/4 – Mr. Dario

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...