Napokon je poznato kakve planove ima novi trener Zinedine Zidane vezane za Luku Modrića

Naravno, ljubitelje nogometa u Hrvatskoj najviše zanima kako u Zinedineovim planovima kotira Luka Modrić koji će u rujnu proslaviti 34. rođendan. Također je poznato kako su, kada je Zidane u pitanju (ipak je osvojio tri Lige prvaka u nizu!), španjolski mediji iskopali neke zanimljive detalje vezane uz francuskog stručnjaka.

Kao što je već pisao tportal.hr., Zidane je tražio totalnu kontrolu u momčadi, odnosno da samo on odlučuje o kupovini ili prodaji igrača. Nije tajna da su na izlaznim vratima Gareth Bale i Dani Ceballos, Zidane bi ih se isto rado riješio, ali bi ipak rado zadržao Marcela i Isca za koje se spominjalo da će također u ljeto napustiti Real, piše tportal.hr.

Gdje je u tim kombinacijama Luka Modrić, miljenik navijača i medija?

Poznato je kako je Modrić dogovorio novi podebljani ugovor koji bi ga za Real vezao do 2021. godine. No, isto tako je poznato kako je ljetos Modrić navodno želio otići u milanski Inter i nije nemoguće da ovog ljeta opet vidimo sličan scenarij.

Naravno, sve ovisi o tome kako se Modrić uklapa u Zidaneove planove i kako će njih dvojica ovaj puta funkcionirati. Poznato je kako imaju sjajan odnos i kako su odlično funkcionirali jer Modrić ima sličan pogleda na nogomet kao Zidane.

No, iako Modrić službeno ima status najboljeg igrača svijeta i još uvijek igra na visokoj razini puno toga se, kada mu je mjesto u prvih 11 u pitanju, može promijeniti ako Zidane dovede nekoliko pojačanja koja ima na listi želja (spominje se Christian Eriksen…). Sudeći po informacijama koje dolaze iz Madrida zasad je Modrić najvažnija karika i igrač bez kojeg Zidane ne može zamisliti prvih 11. Hoće li tako ostati o sljedeće sezone ne zna baš nitko…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...