Nazor pokušao odgoditi utakmicu sa Splitom: “Imamo problema s gripom. Jedan igrač je ostao prikovan za krevet”

17. kolo HT Premijer lige danas donosi susret između Zadra i Splita.

Nakon dva poraza Zadar će tražiti pobjedu u jadranskom derbiju.

Ono što je najveća boljka zadarske momčadi u posljednjih nekoliko utakmica je nepotpun sastav; bez Magaritya već neko vrijeme, a u utakmicu sa Splitom Zadar će ući i bez Vladimira Dašića i Kwamea Vaughna.

“Imamo problema s gripom. Dašić je ostao prikovan za krevet i čisto sumnjam da ćemo ga koristiti u sutrašnjoj utakmici. Nastojat ćemo ga pripremiti za nedjelju. Također, Vaughn još uvijek nije dovoljno dobro rehabilitiran da bi već sutra mogao nastupiti.”

S jednim danom pauze, Zadar nakon domaćeg susreta sa Splitom u nedjelju putuje Aleksandrovac gdje će protiv Igokee odigrati posljednje, 22. kolo ABA lige i s time završiti s regularnim dijelom sezone. Iako su, kako kaže trener Zadra Ante Nazor i utakmicu sa Splitom pokušali odgoditi, ni ovaj put, kao što je slučaj bio i s utakmicom protiv Osijeka, nisu uspjeli pomaknuti termin odigravanja.

“Puno toga ne odgovara. Mi smo nastojali odgoditi utakmicu. Ante Grgurević, moj prijatelj, bi prvi napravio sve da se susret odgodi. Sa strane oba kluba pokazana je dobra volja, međutim jednostavno nismo mogli.” – ustvrdio je Nazor.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...