Rekao je da su on i njegovi kolege izloženi teroru kriminalnih skupina

Optužili Kapovića da je 26 milijuna kuna rasporedio na svoj ured, on kazuje: “Vir nije siguran, izloženi smo teroru!”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U Newsroomu N1 televizije gostovao je načelnik općine Vir Kristijan Kapović.

“Vir trenutno nije siguran,” slaže se s općinskim oporbenim vijećnicima načelnik općine Kristijan Kapovićkoji je danas odgovorio na njihove optužbe. Objašnjava kako je proračun njegovog ureda 26 milijuna kuna zato što se kroz njega provode razni kulturni i socijalni programi, istodobno prozivajući državne institucije za nedjelovanje.

Rekao je da su on i njegovi kolege izloženi teroru kriminalnih skupina.

“Ovogodišnji proračun iznosi više od 50 milijuna kuna, a 26 milijuna raspoređeno je na načelnikov ured,” kazao je Okreša i upozorio da novac nestaje, a općina ni danas nema riješeno pitanje vodovoda i kanalizacije, niti izgrađenu osnovnu školu.

A što se dogodilo?

Oporbeni općinski vijećnici otoka Vira, Jadranka Okreša i Frane Vučetić, prozvali su načelnika Kristijana Kapovića za netransparentno trošenje desetaka milijuna kuna općinskog godišnjeg proračuna.

“Ovogodišnji proračun iznosi više od 50 milijuna kuna, a 26 milijuna raspoređeno je na načelnikov ured,” kaže Okreša i upozorava da novac nestaje, a općina ni danas nema riješeno pitanje vodovoda i kanalizacije, niti izgrađenu osnovnu školu.

Vijećnici inicijative “Vir bez podjela” prozivaju policiju, državno odvjetništvo i Ministarstvo uprave za nedjelovanje, i kažu da svi vijećnici vladajuće većine, bez obzira na to iz koje su stranke, povezani s lukrativnim općinskim sustavom.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar