Otac koji je bacio djecu s kata branio se šutnjom, popodne se odlučuje o istražnom zatvoru

Josipa Rođaka, oca (54) koji je jučer rano ujutro, dok su ona još spavala, izvukao četvero djece iz kreveta i bacio ih s prvog kata kuće u Pagu, saslušao je državni odvjetnik. Dobio je branitelja po službenoj dužnosti, a doznajemo da se branio šutnjom, prenosi HRT.

Tijekom prijepodneva bit će doveden pred suca istrage koji će odlučivati o istražnom zatvoru.

Monstruma, koji je tim jezivim činom dokazao da nema baš ništa s časnom titulom oca, tereti se za četverostruki pokušaj teškog ubojstva, za što je predviđena zatvorska kazna od 15 do 40 godina.

Troje djece na liječenju je u zadarskoj bolnici, dvoje u dobi od 3 i 5 godina su na intenzivnoj njezi, a osmogodišnju djevojčicu danas čeka operacija. Najteže ozlijeđeno dijete, sedmogodišnja djevojčica, sinoć je prevezena u KBC Zagreb. Ima brojne ozljede glave i prsnog koša i na mehaničkoj je ventilaciji. Više o pročitajte ovdje.

O stanju djevojčice pokušali smo se informirati jutros, ali nam je s Odjela za pedijatrijsku intenzivnu medicinu poručeno da takve informacije može dati samo Uprava, a nikoga iz Uprave u to doba na Rebru nije bilo.

Zlodjelo koje se dogodilo na Pagu potreslo je cijelu zemlju. Obitelj je bila pod nadzorom zadarskog Centra za socijalnu skrb, iz kojeg tvrde da nikada ništa nije upućivalo na ovakav tragični događaj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...