akcija će se provoditi 3. travnja

Policija poziva građane; Predložite lokacije za nadzor brzine

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Policijska uprava zadarska ponovno provodi akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila  na odabranim lokacijama u prometu, planiranu za 3. travnja u vremenu od 00 do 24 sata.

Provođenje nadzora predviđeno je na način da se odredi što je veći broj promjenjivih lokacija, u čiji se odabir kao i prethodnih godina mogu uključiti i sami građani sa svojim prijedlozima, koji će se uzeti u obzir imajući u vidu prije svega specifičnost samih lokacija i mogućnosti vršenja nadzor brzine na istima.

Od 20. do 30. ožujka 2019. godine građani mogu predlagati lokacije na području Policijske uprave zadarske, a za koje smatraju da je potrebno nadzirati brzinu prometa.

Svoje prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“,  građani mogu dostaviti elektroničkom poštom,

– na mail adresu PU zadarske: [email protected]

– putem telefaksa na  broj 023/345-429,

Svi pristigli prijedlozi građana bit će analizirani, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila, koju će prometna policija provoditi 03. travnja 2019. godine.

Podsjećamo, nepropisna i neprilagođena brzina i dalje je jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, radi čega se i ovom akcijom nastoji unaprijediti stanje sigurnosti prometa na cestama.

Osim u pripremi akcije, građanima će isto tako biti  omogućeno i da prisustvuju provedbi akciji nadzora brzine kretanja vozila na odabranoj lokaciji.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar